13 september, 2018

Detaljerna – Garvidfotografering

På en gravidfotograferingen är det ju magen som får lite extra uppmärksamhet, helt logiskt! Jag älskar att fånga vackra detaljbilder som oftast får vara med i collage eller album.
Att ha en klänning med lite detaljer i någon form gör så himla mycket för bilderna. Som Jennies klänningar, dom har olika spets och det ger ett så fint djup i bilden! Den andra klänningen som Jennie har på sig, på bryggan med ärm finns att låna i studion för er som önskar låna, det kostar inget extra!

Ett annat sätt att få djup i gravidbilderna kan vara smycken! Ringar, armband och halsband är så fint för att skapa något mer som händer i bilden vilket automatiskt ger det ett mer djup 🙂

Efter fotograferingen fick jag dessa fina ord av Jennie och Adam:
”Att träffa och bli fotograferade av Petra var en lycka, kunde inte önskat mig bättre bilder eller en bättre upplevelse! Både jag och min man, som lätt blir lite stela framför kameran, ser avslappnade och vackra ut på bilderna, bättre resultat hade man inte kunnat önska sig! ”

Detta gör att jag älskar det jag gör ännu mer, det gör att jag vill ge er ännu mer! Tack för att ni väljer mig som er fotograf, det värmer <3

Har du frågor om en fotografering finns jag här för att svara på dom!