19 juni, 2017

Camilla och familjen – Fotografering Varamon

Här är en annan helt underbar familj hade jag äran att fotografera på stranden här i Motala! De var så lätta att jobba med och fotograferingen var fylld med helt underbara ögonblick, skratt, söta miner och mys såklart!
Storebror Anton är verkligen en favorit och förebild hos alla syskonen och att se hur fin han var mot dem och ställde upp på massa bilder var så himla fint!
Minstingen Hedda, vilken charmör! Hon har världens gulligast minspel och det finns så många favoriter med henne! Camilla har jag mest hälsat på i farten innan då hon jobbar på samma frisörsalong jag går till, Forma. här i Motala, Så det var bara så kul att få träffa henne personligen också!

När hon och familjen sen fick se sina bilder så vart det verkligen så otroligt många favoriter för oss alla! Tycker det var så himla underbart att barnen var med ropade ut, ”Den bilden vill jag ha i mitt rum!!” medan bildspelet rullade, så kul!

Så många fina stunder som jag kan dela med er!

Vill du få underbara bilder på barnen, familjen eller en växande mage? Skriv till mig här så kan vi prata mer!