7 september, 2015

Bröllopsfotograf i Medevi

Idag kommer alla mina favoritbilder med Rade och Victoria upp här på hemsidan i bröllopsgalleriet. Det var helt underbart att få föreviga dessa två på deras dag. Det verkligen lyser om dem! Och bildera är tagna i vackra Medevi Brunn. Finns få platser som är så vackra och jag personligen har massa fina minnen där. Varje midsommar spenderades där samt att min fina pappa spelat fotboll i Medevi If så många år har man varit där uppe så jag har mina smultronställen på denna magiska idyll! Bröllopsfotograf i Medevi det är magiskt!

Sen på vår fotografering var hela familjen med och det var full fart men så himla roligt 🙂 Jag lekte lite pirat eller kapten krok men han är en pirat va? Fotade kärleksporträtt och familjebilder samtidigt men det var så kul och något jag bara vill göra om och om igen!

Albumet hittar ni i mitt galleri här och sen glöm inte att följa mig på Facebook.  Så här kommer en bildbom just för er 🙂