Hero Image

Bröllop

”Kan varmt rekommendera Petra som bröllopsfotograf. Hade först tänkt strunta i att anlita en fotograf till vårt bröllop då vi båda helst undviker kameror. Men jag är så glad att vi tog vårt förnuft till fånga! Hon fick oss båda att slappna av vilket resulterade i helt otroliga bilder som vi fick se smakprov av redan samma kväll. 
Kommer absolut att anlita Petra fler gånger, men förhoppningsvis inte som bröllopsfotograf ” -Gabriella och Martin

Vad ingår?

PetraLeandersson_ELINCLAS_webb225

♥ BRÖLLOPSMÖTE & PROVFOTOGRAFERING

Till alla bröllopspaket som är på minst 3h ingår ett bröllopsmöte där vi går igenom alla era önskemål inför bröllopet, jag vill höra allt om ert bröllop! Vi fikar, pratar om er dag och lär känna varandra. Efter mötet gör vi en kortare fotografering för att ni ska få känna på hur det känns att stå framför min kamera, ni får 10 st. högupplösta bilder från denna fotografering.

♥ DIGITALA BILDER

Ni kommer få alla de bästa bilderna från ert bröllop, fullt högupplösta och redigerade på ett vackert USB minne, så ni kan återuppleva er bröllopsdag om och om igen!

Bilderna kommer även laddas upp till ett webbgalleri där ni och era gäster har möjlighet att välja vilka bilder ni vill ha framkallade.

♥ ETT VACKERT ALBUM

Era vackra bilder gör sig bäst i ett vackert album och inte bara på hårddisken. Därför ingår det även ett album i storlek 19×19 cm att ha som minne, ni väljer själva vilka bilder ni vill ha i ert album . Värde 2990 kr.
Detta ingår i alla paket utom 1,5 timmes paketet.

♥ BRÖLLOPSGALLERI

Martina och Tobias, Motala – Här

Victoria och Rade,  Medevi Brunn – Här

Josefine och Tobias, Malmö – Här

Jacqueline och Mattias, Santorini – Här

bröllop

Er investering

1 timme – 6 990 kr
– För er som endast vill fota porträtten under er dag.


3 timmar – 10 990 kr
– Fotografering vid vigsel, samt porträtt direkt innan/efter vigseln.

5 timmar – 15 990 kr
– Fotografering vid tex förberedelser, vigsel och porträtt samt brudskål. Eller porträtt, vigsel, brudskål mingel/början av middag.


10 timmar – 28 990 kr

– Fotografering under hela förberedelserna, vigsel, porträtt, brudskål och början på festen.

PetraLeandersson_ELINCLAS_webb125

Skicka din förfrågan här!