25 maj, 2016

Bröllop – Martina och Tobias i Motala

Så här kommer ett gäng bilder från Tobias och Martinas bröllop! Detta paret är ju bara så härliga att umgås med och jag är så glad att just jag fick vara deras bröllopsfotograf.

Vi fotade porträtten längs Kanalen här i Motala innan vi gav oss av emot vigseln. Väderrapporterna hade visat regn och mörka moln hela veckan så gissa om jag vart glad när jag vaknade upp till vackert solsken. Solen höll i sig under porträtten och vigseln och jag kunde glatt studsa hem med en kamera fylld med en massa härliga bröllopsbilder <3

Vill du boka mig som bröllopsfotograf kan du göra det här!

Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography