Hero Image

Bröllop frågor

Frågor och svar bröllop!

Porträttfotografering:

Ni ska självklart planera dagen precis som NI vill! Jag vill gärna höra om ni har önskemål på favoritplatser, det blir alltid speciellt med bilder tagna på platser som betyder något speciellt för er. En bra fotoplats är en plats med jämn skugga och höga träd. Jag hjälper er med att välja ut bästa platserna.

Det bästa ljuset är de första och sista timmarna av dagen. Om vi fotograferar under vintern eller om det är väldigt molnigt spelar det mindre roll vad klockan är (innan solnedgång). Om ni vill fota porträtten innan vigseln rekommenderar jag att ni avsätter 15-20 min på kvällen så smiter vi ut för några magiska bilder i kvällsljuset.

Bilderna:
Ni kommer få ett par bilder redan samma dag eller dagen efter skickade till er! Inte ska ni behöva vänta att få en titt på bilderna från er dag! Sedan kommer resterande bilder ca 1-3 veckor efter bröllopet, då får ni en länk till ett webbgalleri med alla  bilder. Detta galleri får ni gärna dela med familj och vänner och ni kan även ladda ner bilderna härifrån. Ert bröllopsalbum levereras ca 3-4 veckor efter att ni godkänt designen, tillsammans med ett USB minnet med alla digitala bilder.

Jag använder inte min logga på bilderna för att jag vill att ni ska kunna visa upp bilderna utan något störande i dem,  därför anger ni ”Foto: PetraLeandersson.se” när ni publicerar dem.

_DSC5017
2017-07-18_0022

Bokning och Avtal:
Vid boking skickas en faktura på 50% av paketet, denna dras av på er slutfaktura som skickas efter bröllopet.
Bokningsavgiften är er garanti på ert bokade datum.
Vid vårt bröllopsmöte skriver vi avtal så att ni känner er säkra med allt kring bokning och bilder.
Ni har alltid fri användningsrätt på era bilder och kan framkalla och publicera obegränsat.

Vid regn:
När vi träffas på bröllopsmöte så kommer vi även prata om vart vi kan hålla till om vädret inte skulle vara på vår sida. Kanske hittar vi en fantastiskt fin lokal att vara i, ett ställe med tak men öppna väggar eller kanske på ett hotell. Annars kan det bli mysigt under ett paraply 🙂

Om du blir sjuk:
Jag tar mitt jobb på väldigt stort allvar och det skulle krävas en väldigt allvarlig sjukdom för att jag skulle stanna hemma från ett bröllop (tack och lov har det aldrig hänt). Om detta skulle ske så kommer jag göra mitt absolut bästa för att ta in en likvärdig ersättare till er dag!

Reseersättning:
Jag utgår ifrån Motala där ingen reseersättning tillkommer.
För platser längre än 20 mil från ovanstående städer tillkommer en fast kostnad på 2000 kr för resa och övernattning.
Övriga städer debiteras 40 kr/mil.

Lågsäsong eller vardag:

Ska du gifta dig under lågsäsongen (okt-mars) eller kanske på en vardag? Då har du 20 % på alla min paket! Så passa på:)

Fotograferar du bröllop utomlands:
Eftersom jag älskar att resa & jag älskar att fotografera bröllop reser jag mer än gärna. Kontakta mig med ert datum & plats så skickar jag ett förmånligt paketpris med resa & boende inkluderat!

_DSC4576

Vi vill boka dig!

Åh så kul! 🙂  Först behöver vi kolla så ert datum är tillgängligt, om det är det så vill jag jättegärna höra ALLT om eran dag  😀 Jag skickar en bekräftelse på ert datum tillsammans med en faktura på 50% av paketet. Denna faktura dras av på slutfakturan som skickas efter bröllopet och är er garanti.

PetraLeandersson_ELINCLAS_webb210

Bokningsförfrågan!

Här är ni varmt välkomna att skicka en bröllopsförfrågan på ert datum!