9 maj, 2019

En bildvisning

Vad är en bildvisning?
Jo, det är då kommer ni till studion (om ni inte bor långt bort, då kan vi ses över skype) på en mysfika och ni får kika på alla bilder får er fotografering!
Detta är höjdpunkten för många familjer och såklart även mig 🙂

Att se föräldrars ögon börja tåra eller när en blivande mamma ser bilder på sig själv som hon älskar, det är det bästa med mitt jobb. Blir nästan lite tårig av att bara tänka på det, det är så kul!

Om det är en familj som ska se bilder så kommer ofta föräldrarna själva men ibland är barnen med och då passar jag på att leka och busa lite! Som när Luna var med igår, vi läste böcker och busade medans mamma och pappa fick sitta och kika på bilderna.

I studion kan ni även klämma och känna på alla produkter jag har, igår bläddrades det i albumen och det blev så att ett album blev beställt, så himla kul för mig som ÄLSKAR att designa album 😀

Mest av allt är detta en mysig stund där ni direkt får tid att sitta ner och välja ut vad ni önskar köpa, det blir inget som ska hinnas med sent på kvällen eller klämmas in en fullspäckad helg utan nu kan ni direkt sitta ner och bestämma er. Det är så uppskattat för ni får era bilder så himla mycket snabbare och det tar inte lång tid alls! WinWin 🙂

Jag längtar redan till nästa mysfika!

Här kan du kontakta mig om du vill säga hej, fråga något eller boka en fotografering med mysfika!