25 september, 2015

Bildbomb med Odd

2015-09-25_0065

Idag får ni en bildbomb som heter duga på denna underbara familj med sötisen Odd i spetsen! Måste börja med att tacka Evangeline och Nor för deras engagemang och att dem verkligen litade på mig, resultatet är ju helt underbart!

2015-09-25_0064

Denna morgon började med att jag välkomnades med öppna armar till deras hem, med en massa värme och kärlek. Dem hade redan lagt fram en massa olika klädval till lille Odd som förresten charmade mig totalt från första stund! Jag fick möjligheten att röra mig helt fritt i deras hem för att hitta bästa ljuset och platsen. vi flyttade möbler, bytte kläder och skrattade en massa ihop. Och Odd var lika glad han, här har vi en charmör som älskade mina pruttljud bakom kameran och som brast ut i sötaste leendet när man kittlade magen eller körde tittut.

2015-09-25_0062

Vi körde på i nästan 95 min och vilka bilder vi fick. Jag är så stolt över att få visa dessa för er, det är inget jag tar för givet att alla vill få sina bilder publicerade. Men både Nor och Evangeline låter mig visa alla jag vill 🙂 Så tack till er för alla era fina ord jag fått under hela processen, det varma välkomnadet och erat engagemang. Jag är så tacksam för denna fotografering och mötet med er och Odd. Ni är en fantastisk fin familj och jag önskar er all lycka!

Galleriet hittar ni här!

2015-09-25_0061

Kram Petra