16 juli, 2016

Barnfotografering Motala – Lilly

Det är alltid lika underbart när jag får träffa denna fina familj, de har en speciell plats i mitt hjärta. Min absolut första fotografering, var med Lilly. När jag bestämt mig för att börja satsa på att bli fotograf, vågade efter mycket om och men fråga Roberts syster Lotta om hon ville kolla om jag kunde få fotografera Lilly. De sa ja och Robert och Emma välkomnade mig med öppna armar och sedan dess har jag fått följa denna härliga familj. 3 gånger har jag fotograferat familjen och varje gång bokstavligen studsar jag hem, hög på energi och fylld med glädje.

Kärlek, glädje och en massa sprudlande energi är väl de ord som passar bäst in på denna familj. Så himla fin familj <3

Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography

Boka en fotografering hos mig här <3