12 augusti, 2016

Barnfotografering Linköping – Linnea

I juni var jag hemma hos Helena och Jonas för att fotografera deras dotter Linnea, 7 månader. Hon är en sprallig och glad tjej med underbara ögon som var så kul att fota. Så fort mamma eller pappa titta fram så vart det ett stort glatt leende, det är så himla mysigt att se! Jag som brinner för att fånga familjer och deras kärlek njöt verkligen!

Eftersom mamma och pappa ville ha fokus på Linnea så kunde vi passa på att fotografera både ute och inne under våra 60 min i deras hem! Jag tycker det blir extra kul då jag kan ge föräldrarna en stor variation på bilderna. Och ja, alla bilder är tagna i deras hem.

Extra kul är det när föräldrarna är engagerade i fotograferingen och inte bara bidrar med bus för att locka fram leenden utan också lagt tid på att plocka ihop ett gäng olika outfits!

Tack Helena och Jonas för att jag fick komma hem till er och föreviga er söta Linnea! Jag hoppas ni kommer njuta av bilderna ni nu har på henne <3

Här får ni se några av alla bilder!

Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography

Petra Leandersson Photography Petra Leandersson Photography

Här kan du läs mer om en fotografering och se priser!