9 januari, 2017

Barnfotografering Linköping – Kevin

Idag får ni se lite bilder från en barnfotografering jag gjorde i Linköping! Det var under dessa dagar i början av november när första snön hade fallit och det var så fint ute!

Jag träffade Kevin och hans föräldrar redan i våras när jag fotograferade deras ”Välkommen till världen” bild till Corren.se. Och nu fick jag komma tillbaka och fotografera Kevin som nästan hunnit bli 11 månader!

Vi började med att fota Kevin inomhus. Han va så himla gullig i sin fluga och hans ögon poppade verkligen i det fina ljuset vi hade! Efter en stund valde vi att gå ut och avsluta fotograferingen utomhus, lite snö hade fallit och det var sådär krispigt i luften! Väl ute fick även mamma och pappa vara med på några bilder!

En mysig hemma hos fotografering som resulterade i helt underbara bilder <3

petraleandersson_familj_kevin1 petraleandersson_familj_kevin2 petraleandersson_familj_kevin3 petraleandersson_familj_kevin4

Är du intresserad av en fotografering eller vill fråga något? Tveka inte att kontakta mig här, så svara jag dig så snabbt jag kan 😀