31 maj, 2017

Barnfotografering i Motala

Jag får ofta frågan om det är okej att boka en familjefotografering hos mig men att det är fokus på barnet, då jag oftast visar upp bilder på hela familjen eller tex mor/dotter, pappa/son eller så. Och svaret är JA, självklart kan man göra det!

Men var beredd på några bilder i olika familjekonstellationer! Och vet du varför? För att när jag sedan sitter med familjen och tittar på bilderna så är det såklart någon bild på endast barnen de väljer men ofta väljer familjerna minst lika mycket familjebilder i olika konstellationer! Och det är ofta just familjebilderna som köps som vackra förstoringar och som pryder sidor i album!

”Ett stort tack till Petra som fångade varje ögonblick i minsta detalj.
Att hitta en fotograf som har en sådan glädje till människor och framförallt barn,
enormt imponerad av din entusiasm och tålamod✨”
-Emma och Tyra

Har du mer frågor, tveka inte att skriva till mig! Jag skulle älska att svara på dina frågor och prata med dig!! Klicka här för att skriva till mig!

Vill du dock endast ha bilder på ditt älskade barn är ni välkomna till min studio där jag just nu erbjuder barnfotograferingar, läs mer här!