8 oktober, 2015

Barnfotografering i Linköping

Så idag är det riktigt grått o tråkigt ute! Och burrigt, kan säga att jag är i toppform när det kommer till att dricka te just nu 😉

Annars så har det varit en riktigt rolig jobbvecka, igår hade jag en gravidfotografering och idag väntar en barnfotografering i Linköping, så himla kul! Älskar att vara ute och fotografera nu på hösten, så fint ljus och en masa härliga färger.
Igår hade jag ett litet hemligt möte och hemliga möten ha man ju inte på stan så istället träffades vi hemma hos och jag bjuder ju alltid på fika så jag gjorde mina favoriter, chokladbollar 😀 Okej, typ allt med choklad + kanelbullar är mina favoriter 🙂 Men mötet gick bra så ni vet jag studsade hem, haha.

Eftersom hösten är här bjuder jag på en tillbakablick på söta Hedwig från en av sommarens fotograferingar!

2015-10-08_0001

Nu är det lite redigeringsjobb som gäller innan jag drar mig mot Linköping! Trevlig torsdag på er<3