1 januari, 2016

Årets gåva – från mig till dig!

Gott nytt år till er alla! 2015 var ett magiskt år för mig och jag är så himla spänd och glad på att ge mig in i 2016!

Jag har satt några mål för detta år och ett av dessa är att dela med mig av min största passion i livet, foto! Jag vill kunna ge er chansen att få familjeminnen som ni kommer älska och värdera för alltid. För det är det jag älskar mest, att ha bilder som fångat de stunder i livet som för mig är ovärdeliga.

Jag vill så gärna ge er chansen att få se er själva genom mina ögon, se allt det vackra jag ser. Med detta vill jag ge er en gåva från mig, till er. När ni bokar in en porträttfotografering hos mig (fotograferingen sker innan 31/3 – 2016) så får ni ett presentkort på 950 kr av mig, detta ger er 1-2 timmars fotografering med mig, en fotografering som vi planerar efter just er. Vad ni sedan väljer att köpa till är helt upp till er, mitt jobb är att fånga ögonblick som ni älskar. Mina paketpriser för digitala filer börjar på 1990 kr sen finns även förstoringar och album för er att välja bland.

Så vad skulle ni vilja få förevigat hos mig under 2016?
Maila mig här för att boka er fotografering, jag har ett begränsat antal gåvor att ge så passa på att boka medan det fortfarande finns tider kvar!
Fotograferingarna sker i Motala, Linköping eller Norrköping utan reseersättning.

”Underbar tjej som verkligen är grymt bra på det hon gör, hon tar inte bara bilder utan hon fångar även känslan så att bilderna utstrålar värme och kärlek. Till och med när en liten prins inte alls är sugen på att bli fotad ser och fångar hon ögonblicken som utstrålar så mycket kärlek och värme att man fäller en tår av lycka när man får se bilderna. Ingen stel studio, inga jobbiga blixtar eller mängder med utrusning, bara naturligt ljus i den avslappnande hemmiljön, en kamera och en grymt bra fotograf!”

Med detta önskar jag er ett gott nytt år och hoppas vi ses snart!

Kramar Petra

petraleandersson_aretsgava