21 februari, 2019

Alltid sol när du fotograferar?

En av de vanligaste frågorna jag får är: Är det alltid sol när du är ute och fotograferar eller klipper du in den?
Svar: Det är alltid sol! Jag skulle aldrig får för mig att ”klippa” in sol i er bilder, det går emot hur jag skapar mina bilder.

Jag är ju fotografen som sparar lite tider här och där så om det visar regn er dag så bokar vi en ny dag åt er. För mig är naturligt ett ledord i mitt skapande och företagande så därför trollar jag inte in solar.

Jag vill ju fånga er där och då, när vi skrattar och har kul! Det skulle kännas så fel att efter en mulen fotografering visa er bilder med sol. Så det ni ser här på hemsidan och på mina sociala kanaler är det ni kommer få 🙂  Jag älskar att utmana mig själv och ”sätta” bilden i kameran dvs att jag inte behöver redigera så himla mycket. Jag vill fånga magin och bara lyfta fram den, igen naturligt är så viktigt för mig.

Så därför tänkte jag bjuda på lite före och efter bilder idag, det bruka vara så uppskattat på Instagram så jag lägger in några här också! Här ser ni hur bilderna ser ut när jag lägger in dom på datorn och sedan när dom är färdigredigerade, redo för familjerna att se.

Båda klänningarna på de sista 2 bilderna finns att låna i studion!

Och just nu längtar jag galet till alla underbara fotograferingar som redan nu är bokade i vår och sommar! Lite mer än hälften av alla tider i april, maj och juni är bokade så passa boka om du vill säkra en tid i vårsolen! Kontakta mig nedan så återkopplar jag så snart jag kan!