14 april, 2019

Album

Jag är uppvuxen i farmors knä bläddrandes i alla hennes album! Det är ett av mina bästa minnen från när jag var liten, de va då jag fick intresse för foto! Än idag är album bland det mysigaste jag vet att bläddra i! Och att få sitta ner och skapa album är nästan som en helig stund, jag älskar att sitta och testa olika bilder på olika uppslag för att se vad som blir bäst, för att få bästa flowet. Så när mina kunder beställer ett album så slår jag volter på insidan!

Jag tror att det är att jag hade dom där stunderna med farmor som liten som gett mig den kärlek till album som jag har. Och det är nog den kärlek jag vill sprida vidare, för när familjer beställer album hos mig så tänker jag på alla stunder dom kommer få ha tillsammans, bläddrandes i det albumet!

Därför är jag väldigt noga med vilka album jag erbjuder! Dom ska vara slittåliga, inte lämna en massa fingeravtryck i och barnen ska kunna vara med! Det ska inte vara ett album man är rädd för att använda, utan det kan bläddras i när man känner för det!

Jag älskar att tänka på album även som en tavla så dessa varianter av album har bild både på framsidan och baksidan. Som ni ser nedan står mitt bredvid två med mina två älsklingar, änglarna Bea och Utzi. För albumen ska vara framme, dom ska inte ligga och glömmas bort i en låda!

Mitt album I vardagsrummet!

Så när du beställer album hos mig så får du välja ut vilka bilder du har i, sen tar det några dagar sen kommer ett färdigt förslag på layout som ni får kika på och godkänna, ibland byter vi plats på någon av bilderna men nästan alla gånger är ni så nöjda med det jag skapat till er! Från det att jag beställer albumet tar det 2-3 veckor innan det kommer till mig för godkännande. Sen är det dagas för er att ta hem det till ert hem!

Gillar du album?

Har du mer frågor om mina album, tveka inte att höra av dig! Vill du fråga om en fotografering eller boka en innan tiderna för våren och sommaren är slut kan du göra det här eller fylla i formuläret nedan!