7 februari, 2019

4 saker jag älskar med en gravidfotografering! – Gravidfotograf Motala

Januari och även februari blev månader med många gravzdfotograferingar, så himla kul tycker jag! För det är något väldigt speciellt med just en gravidfotografering. Så jag idag tänkte jag berätta 4 saker som gör att jag ÄLSKAR gravidfotograferingar!
Är du redo?

1.Jag älskar stunden tillsammans med dom blivande föräldrarna, att se förväntan i deras ögon och prata om vad som komma skall är så mysigt! Har dom tagit reda på könet, har dom namnförslag, hur har graviditeten varit, vad finns kvar att fixa osv. Asså det är Såå mysigt att se föräldrarna bubbla av förväntan!

2.Jag älskar att få visa mamman hur otroligt vacker hon är! Många är lite oroliga innan att de ska se ”klumpiga ut” och vissa berättar att de inte känner sig bekväma i sin kropp riktigt. Då är det så kul att vi börjar fotografera och jag peppar och så fångar jag en sådär bild som bara blir amazing och jag visar den och den blivande mamman spricker upp i ett leende! För mina bilder är inte mobilbilder som är tagna i tex spegeln, jag har ju andra vinklar och annat djup i mina bilder! Så många gånger jag hört kommentaren ”men oj, va rund och fin magen är!”. Det är inte enkelt som gravid att se sig själv i ett nytt perspektiv, vilket jag ger er! Så himla kul!

3.När vi tittar på alla bilder och det är svår att välja bara en favorit, för det är faktiskt så att många går in med inställningen att blir det en bra bild är jag nöjd! Istället sitter dom med 20-30 favoritbilder och är lite chockade att det blev så bra, även fast jag berättat för dom att det blev grymt bra och visat tjuvkik så är det så fantastiskt att se hur jag kan ge en blivande mamma minnen från graviditeten där hon känner sig så vacker och snygg!

4.Att få skämma bort den blivande mamman! Hos mig finns det ju ca 15-20 klänningar som du får låna utan kostnad till din fotografering (både bilden över och under samt den på omslagsbilden finns i studion att låna!), något som väldigt många uppskattar. Att ni dessutom kan välja till att få ert hår stylat hos tjejerna på Forma. här i Motala bidrar till känslan av att vara bortskämd och känna sig on top!
För tänk om man skulle ha en dålig hårdag! Tänk va skönt att då få komma till en salong som fixar håret och sen till mig för att hoppa i en snygg, smickrande klänning och sedan ha en fotografering fylld med skratt och som är avslappnad! För 250 kr kan du få ditt hår stylat av mina grymma tjejer och då få det lilla extra till dina bilder!

En gravidfotografering kan göras både utomhus och i studion!
Har du funderat på att göra en gravidfotografering? Eller har du frågor om en?

Fyll i formuläret nedan så svarar jag på dina frågor 😀